My-Assietten

Grunden till My-Assietten var att jag länge letade efter just porslin med motiv ur vår svenska fauna utan att hitta några jag tyckte om, så jag bestämde mig kort och gott för att designa mina egna.  Jag ville ta fram en robust och stilren assiett som passar i alla typer av miljöer. Assietterna är 20cm i diameter och passar perfekt ihop till My-Muggen. Dekalerna monterar vi för hand, en efter en, vilket gör att varje assiett blir unik. Konst ska aldrig vara massproducerad och jag ser varje assiett som ett unikt konstverk med eget värde.

När dekalerna är fastsatta på assietterna placerar vi dom i en keramikugn som värms upp till 800 grader, den höga temperaturen får pigmentet att smälta ihop med glasyren vilket gör att assietterna kan diskas i maskin, hettas upp i ugn och microvågsugn utan att motiven blir förstörda. Dom kommer att hålla för slitage under många år!


Priset per assiett är 249:-. Paketpris för fyra valfria assietter är 900:-, paketpris för åtta valfria är 1800:-. Maila in din beställning hos oss HÄR eller fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan.


NYHET! Nu finns även motivet "ÄLG" som tallrik/uppläggningsfat! Diameter 26cm. 349:-/st eller fyra stycken för 1300:-.


Matchande My-Muggar hittar du HÄR.

Just nu finns motiven BJÖRN, ÄLG, LODJUR, RÄV, RIPA, RÅDJUR, TJÄDER, HARE, VARG, JÄRV & LÅNGHÅRIG VORSTEH. Här under kan du se dekalerna i sin helhet, motiven är handmålade i en blandteknik av akryl och akvarell.  Klicka på motiven för att se dom större.

Beställa? Kontakta mig här

 
 
 
 
 
 

My Hansson

My Kind of Art, Källbergsbo 130

82473 Delsbo


+46 768061002

info@myhansson.com

Copyright © All Rights Reserved