"Som eier av avdøde Tika vil jeg rette en takk til mine døtre som fant en kunstner som kunne formidle Tikas personlighet gjennom dette portrettet utført av My Hansson. En spesiell hund som nu jakter på de evige jaktmarker" - Elnar

Galleri 2019

Välkommen till mitt galleri. Jag jobbar som heltidskonstnär och är specialliserad på djurporträtt och att skildra olika jaktscener. Jag är själv en passionerad jägare och jakten med löshund ligger mig varmt om hjärtat. I ateljén får jag inte bara återuppleva mina egna jaktminnen utan även andra jägare som tar kontakt med mig i hopp om att få återuppleva det perfekta ståndskallet eller fantastiska ripjakten igen genom konsten. Jag jobbar i akryl, en högpigmenterad färg av bra kvalité som torkar snabbt och är doftfri. Jag målar på uppspänd duk och har ett gäng olika storlekar, från 24x30 upp till 100x150.

Vi erbjuder inramning för dom som vill ha vår fina egentillverkade träram dellen som du kan läsa mer om här.

Tveka inte att kontakta mig om du vill beställa en målning. Berätta om dina önskemål och skicka mig några av dina favoritbilder så kommer vi tillsammans överens om ett utförande som du kommer att älska.

Här nedan har du lite inspiration och referenser, mina målningar från  2018. Alla porträtt är klickbara om du vill se dom större.

My Hansson

My Kind of Art, Källbergsbo 130

82473 Delsbo


+46 768061002

info@myhansson.com

Copyright © All Rights Reserved