My-Muggen

My-Muggar

Grunden till mina My-Muggar var att jag länge letade efter just porslin med motiv ur vår svenska fauna utan att hitta några jag tyckte om, så jag bestämde mig kort och gott för att designa mina egna. Jag ville ta fram en robust och stilren mugg som passar i alla typer av miljöer. Kopparna rymmer 25cl och är tillverkade i stengods av märket sagaform. Dekalerna monterar vi för hand, en efter en, vilket gör att varje mugg blir unik. Konst ska aldrig vara massproducerad och jag ser varje mugg som ett unikt konstverk med eget värde.

När dekalerna är fastsatta på muggarna placerar vi dom i en keramikugn som värms upp till 800 grader, den höga temperaturen får pigmentet att smälta ihop med glasyren vilket gör att muggarna kan diskas i maskin, hettas upp i ugn och microvågsugn utan att motiven blir förstörda. Dom kommer att hålla för slitage under många år!

 

Priset per mugg är 249:-. Paketpris för fyra valfria muggar är 900:-, paketpris för åtta valfria muggar är 1800:-. Maila in din beställning hos oss HÄR eller fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan.

 

Matchande MY-ASSIETTER hittar du HÄR.

Just nu finns motiven BJÖRN, ÄLG, LODJUR, RÄV, RIPA, RÅDJUR, TJÄDER, HARE, JÄRV, VARG & LÅNGHÅRIG VORSTEH. Här under kan du se dekalerna i sin helhet, motiven är handmålade i en blandteknik av akryl och akvarell. Klicka på bilderna för att se dom större.

Beställa? Kontakta mig här

 
 
 
 
 

My Hansson

My Kind of Art, Källbergsbo 130

82060 Delsbo

 

+46 768061002

info@myhansson.com

Copyright © All Rights Reserved